„Haiducul” Dragnea prins cu minciuna? Povestea romanțată a „costumului stră-străbunicului”

I.m. | 15.05.2017

Liviu Dragnea, președintele PSD, a fost prins cu minciuna de Ziua Costumului Popular, pe care a sărbătorit-o alături de mii de oameni la Năsăud, scrie Comisarul.ro.

Pe aceeași temă

 

Conform sursei citate, aflat, în weekend, la Năsăud, alături de 10.000 de oameni îmbrăcați în costume tradiționale pentru a intra în Cartea Recordurilor, Liviu Dragnea declara sâmbătă, înainte de eveniment, că „in primul rand nici eu nu stiu ce costum o sa-mi dea maine”. 

 

 

Aceeași sursă mai arată că, a doua zi, duminică, liderul social-democraților și-a schimbat total declarația, susținânc că poartă „costumul de haiduc al stra-strabunicului”. Întrebat de jurnaliști dacă a adus, pentru eveniment un cântec sau un dans special de la Teleorman, Dragnea a precizat: ”Colegii noștri din ansalmbu, dacă o să aibă posibilitatea, au și cântece frumoase, și dansuri foarte frumoase. Dacă o să am posibilitatea, voi dansa cu ei. De mic, joc. Când eram mic, eram în ansamblul din școala generală. (...) Odată și odată, voi veni așa îmbrăcat la Parlament, să văd ce vor zice alții. Unii se vor minuna, la alții o să le placă, ce poate să fie rău?”

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22