Horodniceanu (DIICOT): Sistemul judiciar nu are nevoie acum de niciun fel de alt scandal

E.b. | 07.09.2017

Procurorul șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, afirmă, în contextul discuțiilor legate de controlul pe care Inspecția Judiciară l-a făcut la DNA, că sistemul judiciar nu are nevoie, la acest moment, de niciun fel de alt scandal și nu trebuie puse "lemne pe foc".

Pe aceeași temă

 
 

"Nu aș vrea să mă pronunț pentru că nu am o situație certă în momentul acesta și nici nu văd că ar fi chiar așa un scandal. Că dacă putem să nu punem lemne pe foc, asta cred că ar fi extraordinar de bine pentru sistemul judiciar. La acest moment nu are nevoie de niciun fel de alt scandal", a spus Horodniceanu, la sediul CSM.

 

Secția pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a luat în discuție joi memoriul Laurei Codruța Kovesi, notele transmise de coordonatorul și membrii echipei care a făcut controlul la DNA, dar și punctul de vedere al conducerii Inspecției Judiciare.

 

Memoriul depus la CSM de procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, se referă la faptul că nu și-a putut prezenta punctul de vedere în timpul controlului efectuat de Inspecția Judiciară (IJ), conform, Agerpres. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22