Huiduit și înjurat, Codrin Ștefănescu anunță declanșarea campaniei electorale pentru prezidențiale

Laurentiu Gheorghe | 21.01.2019

Codrin Ștefănescu, care era însoțit de Eugen Nicolicea, a fost huiduit și înjurat în fața sediului PSD din Sibiu. „Incepand de astazi suntem in campanie electorala” le-a transmis secretarul general PSD.

Pe aceeași temă

„Partid de hoti si de mafioti”, „Afara, afara, cu PSD din tara”, au scandat protestatarii cand Codrin Stefanescu s-a apropiat de intrarea in sediul PSD.

Stefanescu s-a indreptat spre protestatari, dirijand ironic cu mana. Acestia i-au reprosat violentele din 10 august: „Nu vi-i rusine, magarilor, ce ati facut de 10 august?”. De asemenea, le-au spus in fata liderilor PSD ca sunt mafioti. Stefanescu a incercat din nou sa isi recite poezia, cum a luptat el la Revolutie, insa oamenii au inceput sa scandeze „PSD, ciuma rosie!”. Codrin Stefanescu a fost nevoit sa plece.

Ulterior, in timpul conferintei de presa, Stefanescu i-a acuzat pe protestatari că au fost „agresivi” și a anuntat ca „epoca Iohannis se va sfarsi anul acesta”.

„Cei cu hastag rezist trebuie sa inteleaga ca epoca Iohannis se va sfarsi anul acesta. Va ramane ca un vis urat, de fapt un cosmar. Nu vom da inapoi nici macar un milimetru in raport cu acest sistem odios. Am venit la Sibiu cu incredere ca in orasul acestui personaj care nu a facut un lucru bun in acest mandat cu speranta ca colegii nostri vor reusi sa infranga acest mecanism diabolic. Ati vazut cum am fost primiți aici la sediul PSD, acelasi numar agresiv de manifestanti, sunt oameni cu care nu poti sa dialoghezi. Dialogul este inutil cu acest tip de personaje (…) Incepand de astazi suntem in campanie electorala, pana la sfarsitul anului cand vor fi alegerile prezidentiale”, a spus Stefanescu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22