Iata cele mai populare 5 optiuni de pariuri tenis! Tu ce strategie ai?

Redactia | 25.02.2021

Cu toate ca fotbalul domina pasiunile din sport in multe tari ale lumii, tenisul a fost intotdeauna in topul preferintelor celor care iubesc spiritul de competitie.

Pe aceeași temă

Pe langa spectacolul produs pe iarba, pe zgura sau pe hard court, turneele de tenis se desfasoara in aproape orice perioada a anului, fiind transmise in direct pe intreg mapamondul.

Tocmai de aceea, ofertele de pariuri tenis regasite pe marile site-uri de profil iti pun la dispozitie aproape zilnic meciuri pe care poti miza, fie acestea din WTA Tour, ATP Tour sau competitiile de calificare, precum ATP Challenger Tour sau turneele Futures.

Daca fotbalul se disputa pe sezoane, tenisul are avantajul de a nu permite pauze lungi intre competitii, astfel incat foarte multi pariori dezvolta strategii care cuprind si optiuni de pariuri tenis. Nu exista pariul perfect, insa jocul de tenis depinde de mai putini factori decat in fotbal. In plus, sunt doar doua rezultate posibile la sfarsitul fiecarui meci.

Astfel, optiunile de pariuri tenis sunt simplu de inteles si usor de inglobat in orice strategie de pariere. Iata cateva detalii despre cele mai importante selectii din oferta marilor case de pariuri sportive!

Castigatorul partidei

Aceasta selectie este cea mai simpla, fiind intalnita in toate disciplinele sportive din oferta marilor case de pariuri. Tot ce trebuie sa faci este sa prezici cine va castiga partida si, din punct de vedere statistic, sansele sunt mai mari in tenis decat in fotbal. Motivul este lipsa rezultatului de egalitate. Unele meciuri de tenis pot fi usor dezechilibrate din punct de vedere valoric, asadar cota jucatorului favorit nu va fi excelenta. Astfel, acest pariu se regaseste adesea pe biletele de tip acumulator.

Castigatorul setului

Poti paria in diferite moduri pe fiecare set, insa cea mai populara selectie de acest tip este cea pe castigator. Similar optiunii de victorie in meci, aceasta selectie iti va permite sa prezici deznodamantul fiecarui set, in functie de evolutia jucatorilor pe parcursul partidei. O astfel de selectie poate oferi valoare deosebita, in special daca pariezi pe favorit atunci cand acesta se afla in dezavantaj.

Scor corect la seturi

Exista si pariori care sunt specializati in ofertele de pariuri tenis, iar aceasta optiune se afla printre preferintele multora. Este un pariu destul de dificil, intrucat presupune atat anticiparea castigatorului, cat si a numarului de seturi castigate de fiecare tenismen. Astfel, poti opta pentru o victorie a lui Djokovic in fata lui Monfils cu 3 la 0, 3 la 1 sau chiar in set decisiv. Exista mai multe rezultate posibile, iar tenisul, ca orice sport spectaculos, poate produce o “surpriza” oricand. Tocmai de aceea, aceasta optiune este asociata cu cote excelente.

Numar de game-uri

Pariurile de tip Peste/Sub sunt foarte atragatoare pentru pariori, motiv pentru care oferta de pariuri tenis pune la dispozitie multiple astfel de optiuni. Cea mai populara este selectia pe numarul total de game-uri din meci. Cu toate acestea, trebuie sa iei in calcul si numarul probabil de seturi pentru a putea determina cuantumul game-urilor dintr-o partida anume.

Handicap

Daca balanta inclina in favoarea unui tenismen, atunci pariorii cu experienta aleg optiunile de Handicap Game-uri si Handicap Seturi din oferta de pariuri tenis. Acestea vor echilibra raportul de forte din teren, oferind cote bune de fiecare parte a fileului. Casa de pariuri va stabili un anumit numar de seturi sau de game-uri care vor fi acordate din oficiu jucatorului “mai slab”, iar favoritul partidei va trebui sa recupereze si sa depaseasca acel ecart pentru a fi invingator.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22