ICCJ judeca cererea DNA de prelungire a arestarii preventive a Elenei Udrea in Gala Bute

P.c. | 23.03.2015

Pe aceeași temă

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca astazi solicitarea DNA de prelungire cu 30 de zile a arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul "Gala Bute", relateaza ziare.com

 

Elena Udrea este acuzata de abuz in serviciu, tentativa de folosire a unor documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite si luare de mita. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pe Elena Udrea pentru alte trei infractiuni de luare de mita in acest dosar.

 

CITITI SI: Dosarul GALA BUTE. O parte din banii din spaga ar fi mers catre POSTACI PDL si ai Elenei Udrea. Procurorii vorbesc despre sume de pana la 10.000 de euro pe luna (Stenograme)

 

DNA solicita prelungirea masurilor preventive si in cazul lui Rudel Obreja si Tudor Breazu (arest preventiv), Stefan Lungu si Gheorghe Nastasia (arest la domiciliu). 

 

Elena Udrea este inchisa in arestul Central al Politiei Capitalei din 25 februarie, dupa ce judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au emis mandat de arestare preventiva de 30 de zile pentru fostul ministru in dosarul Gala Bute.

 

CITITI SI: UPDATE Dosarul GALA BUTE. STENOGRAMA confruntarii Elenei Udrea cu denuntatorii sai: Genti cu bani, sponsorizari, cota de 10%, presiuni in minister. Reactia Elenei Udrea: Trunchieri si denaturari

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22