ICCJ respinge cererea lui Darius Valcov de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai usoara

P.c. | 08.04.2015

Pe aceeași temă

ICCJ a respins cererea lui Darius Valcov, fostul ministru de Finante, de inlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu sau control judiciar,  in dosarul in care este acuzat de DNA de luare de mita si trafic de influenta. Decizia ICCJ nu este definitiva, relateaza Hotnews.

 

Darius Valcov a fost arestat preventiv pe 2 aprilie pentru 23 de zile, in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta.


Conform procurorilor DNA, Darius Valcov ar fi primit suma de aproximativ 2 milioane de euro, atat direct, cat si prin intermediari, in urma unei intelegeri cu Theodor Berna, administratorul companiei Tehnologica Radion. Berna l-a contactat pe Valcov, care era in 2009 primar al municipiului Slatina si i-a propus acestuia ca, in schimbul oferirii sprijinului in influentarea factorilor de decizie in vederea castigarii unor licitatii de lucrari pentru obiective situate in municipiul Slatina, orasele Scornicesti, Piatra Olt si Draganesti, sa ii dea 20% din valoarea sumelor incasate (fara TVA). 

 

CITITI SI: ICCJ: Darius Valcov a fost ARESTAT preventiv pentru 23 de zile intr-un dosar de trafic de INFLUENTA si luare de MITA


In schimbul acestor contracte, Darius Valcov ar fi primit suma de aproximativ 2 milioane de euro, atat direct, cat si prin intermediari.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22