IJ îl anchetează pe procurorul Corbu, care a spus că agresiunile jandarmilor nu se justifică

Dora Vulcan | 20.08.2018

Inspecția Judiciară s-a sesizat luni în cazul afirmațiilor lui Ionel Corbu, prim-procuror al Parchetului Militar București, transmite Antena 3, preluată de G4Media.ro.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader a declarat luni dimineaţă că numai Inspecţia Judiciară poate stabili dacă procurorul Ionel Corbu, de la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, s-a antepronunţat spunând că "actele de agresiune exacerbate nu se justificau".

 

 "Mă întrebaţi dacă s-a antepronunţat sau nu. Dacă nu cumva este o abatere de la deontologia profesională sau de la regulile procesuale, numai Inspecţia Judiciară poate da un răspuns", a declarat Tudorel Toader, întrebat cum i se par declaraţiile procurorului Ionel Corbu referitoare la agresiunile exacerbate ale jandarmilor.

 

„Există elemente şi indicii doveditoare privitor la amploarea evenimentelor ce urmau să se desfăşoare sau să aibă loc. În opinia mea, sub nicio formă, acte de agresiune exacerbate nu se justificau, atâta vreme cât existau multiple modalităţi de estompare a unor demersuri care urmau să degenereze”, a spus miercuri prim procurorul Ionel Corbu, citat de Mediafax.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22