Ilie Sarbu il ataca pe Dragnea: Nu are nicio calitate in partid ca sa ceara congres

Fara Autor | 15.07.2015

Pe aceeași temă

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, a declarat miercuri că Liviu Dragnea nu are în partid nicio calitate care să-i permită să ceară organizarea unui congres sau să nu fie de acord cu interimatul Rovanei Plumb la conducerea formațiunii, scrie Agerpres.

 

"Dragnea nu are nicio calitate în partid ca să ceară organizarea unui congres sau să nu fie de acord cu interimatul Rovanei. Domnul Dragnea nu apare în statut, nu avem vreun articol, ceva clar, nu are nicio funcție. Dacă mergem după statut, și eu sunt important că am fost socrul președintelui", a afirmat Ilie Sârbu, înainte de ședința BPN al PSD, citat de Agerpres.

 

El a mai precizat că organizarea unui Comitet Executiv al formațiunii nu are sens, pentru că cel care decide este BPN-ul.

 

"Nu are sens CEx. BPN-ul a stabilit. Întotdeauna vor fi păreri, cel care decide e BPN-ul. Sunt unii care spun că Rovana nu e potrivită. Sunt opinii. În afară de opinia cu domnul Dragnea, nu am auzit altele. Congresul este stabilit de Consiliul Național", a afirmat Sârbu.

 

"Oamenii pleacă în concediu, oamenii și-au cumpărat bilete din timp, vedeți dumneavoastră vreun congres reușit, acum, vara?", a mai spus acesta.

 

Despre Liviu Dragnea, socrul premieurlui a spus: ”Nici nu a vorbit. A deschis cuvântul doar înainte de ședință, însă în interesul partidului.”, a povestit Ilie Sârbu, citat de stiri pe Surse.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22