Initiativa Romania lanseaza Votez.info, o platforma pentru evaluarea candidatilor

Vlad Toma | 30.05.2016

Initiativa Romania, o miscare civica formata in urma protestelor Colectiv, a lansat astazi un site pe care sunt prezentati si evaluati cei 67 de candidati la primaria generala a Bucurestiului si la primariile de sectoare.

Pe aceeași temă

 

Site-ul votez.info le cere alegatori din Bucuresti sa foloseasca datele adunate pentru a se informa in privinta candidatilor inainte de a vota.

 

Conform Initiativa Romania, "echipa votez.info va încerca prin această platformă să reducă pe cât posibil, de fiecare dată când vor fi alegeri în România, riscul de a alege candidatul nepotrivit funcției pe care o urmărește.

 

… Prezentăm fapte simple, clare, CV-urile oamenilor pe care îi veți alege sau nu pentru a vă fabrica viitorul, ca voi să puteți decide cine este persoana care merită votul vostru, în cine aveți încredere și cine are capacitatea de a vă conduce.

 

Mai mult decât o dezbatere publică, în care ne-am obișnuit că va câștiga mereu cel care poate ridica tonul mai mult decât celălalt, această platformă vă promite că va rămâne echidistantă și că va cerceta și sintetiza acele informații clare, relevante și suficiente pentru a vă putea forma o opinie, de data aceasta, în cunoștință de cauză. Procesul de actualizare a informațiilor despre candidați este în desfășurare și vom continua să actualizăm profilurile zilnic."

 

Site-ul votez.info poate fi accesat AICI

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22