Intalnire intre Klaus Iohannis si presedintele Parlamentului norvegian, Olemic Thommessen

M. B. | 23.06.2015

Pe aceeași temă

Președintele Klaus Iohannis l-a primit marți, la Palatul Cotroceni, pe preşedintele Parlamentului Regatului Norvegiei, Olemic Thommessen, transmite un comunicat al Administrației prezidențiale.

 

Printre temele dicutate de cei doi oficiali s-au numărat situția din Ucraina, precum și problema minorităților naționale.

 

”Preşedintele României a mulţumit pentru sprijinul consistent oferit de Norvegia prin intermediul Mecanismului Financiar al Spaţiului Economic European şi prin Mecanismul financiar norvegian. La rândul său, oficialul norvegian a ţinut să aprecieze modul în care partea română utilizează aceste fonduri. De asemenea, a manifestat apreciere pentru modul în care România gestionează problema minorităţilor, subliniind că această experienţă poate fi utilă Europei”, se arată în comunicatul Președinției.

 

”Preşedintele României şi Preşedintele Parlamentului Regatului Norvegiei au avut şi un schimb de opinii asupra temelor de actualitate de pe agenda UE, cu deosebire situaţia din vecinătatea estică”, se mai menționează în comunicatul citat.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22