Intalnire intre Traian Basescu si Emil Boc, la un restaurant din Cluj Napoca

Iulian Popescu | 13.11.2015

Fostul președinte Traian Băsescu s-a întâlnit vineri seara cu fostul premier Emil Boc, la un hotel de cinci stele din Cluj Napoca, unde fostul șef de stat va participa sâmbătă la o întrunire regională a Mișcării Populare, scrie Mediafax. Cei doi susțin că nu s-a discutat politică.

Pe aceeași temă

 

După o jumătate de oră de la cazarea lui Băsescu la un hotel din Cluj, a venit Emil Boc, el refuzând să facă vreo declaraţie jurnaliştilor.

 

Emil Boc a fost întâmpinat în holul hotelului de Traian Băsescu şi de membrii MP care îl însoţeau. Boc şi Băsescu s-au pupat, după care s-au aşezat la o masă în holul hotelului.

 

Primarul Clujului, Emil Boc (PNL), a declarat, la finalul întâlnirii pe care a avut-o cu liderul MP, Traian Băsescu, că nu au discutat politică, fiind vorba despre o reîntâlnire a doi oameni care "au fost, la un moment dat, în fruntea unor instituţii fundamentale" şi care se cunosc de 20 de ani.

 

"Am venit să îl salut pe fostul preşedinte al României şi pe fostul partener din activitatea guvernamentală. Am discutat aspecte din viaţa noastră politică pe care am avut-o în trecut şi, în calitate de primar, i-am urat bun venit în Cluj-Napoca fostului preşedinte al României", a afirmat Boc.

 

Întrebat, mai departe, dacă au discutat despre ceea ce se întâmplă în prezent pe scena politică românească, Boc a răspuns negativ.

 

"Nu am făcut politică, politică fac alţii. Nu am discutat niciun fel de aspect legat de Mişcarea Populară, de PNL, au fost subiecte excluse din dezbatere. A fost o reîntâlnire a doi oameni care au fost, la un moment dat, în fruntea unor instituţii fundamentale ale statului român şi, în primul rând, a doi oameni care se cunosc de aproape 20 de ani", a subliniat Emil Boc.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22