Intalnire Klaus Iohannis - Victoria Nuland, miercuri dimineata, la Palatul Cotroceni

P.c. | 13.01.2015

Pe aceeași temă

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, se va intalni miercuri dimineata, la ora 9.00, la Palatul Cotroceni, cu Victoria Nuland, asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru Afaceri europene si eurasiatice, informeaza Administratia Prezidentiala. Premierul Victor Ponta se va intalni si el cu Victoria Nuland, relateaza Hotnews.


"In centrul discutiilor se vor afla consolidarea parteneriatului strategic intre Romania si Statele Unite ale Americii si dezvoltarea dimensiunii economice prevazute in parteneriat. Vizita prilejuieste si un schimb de evaluari privind securitatea din regiune si din Europa," potrivit anuntului facut de presedintie.

Surse oficiale au declarat agentiei Mediafax ca premierul Victor Ponta se va intalni si el, intr-o intrevedere privata, cu Victoria Nuland.

 

CITITI SI: Asistentul Secretarului de Stat al SUA, Victoria Nuland, vine la Bucuresti. Agenda cuprinde intalniri cu presedintele Iohannis si ministrul de Externe Bogdan Aurescu


Precedenta vizita a adjunctului secretarului de Stat Victoria Nuland a avut loc in perioada 10-11 ianuarie 2014, in cadrul unui turneu european.

La Bucuresti, Nuland s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu, cu ministrul de Externe Titus Corlatean si cu procurorul-sef al DNA, Laura-Codruta Kovesi, precum si cu membri ai societatii civile, pe agenda discutiilor aflandu-se relatiile bilaterale, problemele regionale si eforturile de consolidare a statului de drept.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22