Invocand apararea, Dragnea ameninta: PSD adopta o politica dura, cu lucruri vazute si nevazute

E.b. | 02.08.2017

Liviu Dragnea, liderul PSD, a afirmat, la Antena3, ca este vanat si a reluat teoria legata de institutiile si structurile din umbra care nu vor ca PSD sa detina guvernarea pentru ca /Romania sa nu se dezvolte/.

Pe aceeași temă

 

 

Invocand apararea, Dragnea amenita, din nou. Acum spune ca  PSD va duce "o politica de aparare foarte dura", "cu lucruri vazute si nevazute".

 

Intrebat de Gadea daca se gandeste sa candideze la presedintie, Dragnea nu a oferit un raspuns ferm, spunand doar ca "e prea devreme" sa se gandeasca la asta, a spus liderul PSD la Antena3, conform HotNews.

 

Liviu Dragnea sustine ca "s-a construit un sistem cu foarte multe rotite si putine butoane" care doreste "sa se intample altceva in Romania, vor ca PSD sa se rupa, ca Romania sa nu se dezvolte, poate aici e tulburarea".

 

"Eu nu mai aloc energie pentru a sta sa discut cu celelalte partide sau institutii la nesfarsit. Am sperat ca toate institutiile vor intelege ca a venit momentul ca cei care au castigat alegerile sa fie lasati sa guverneze (...) Asta inseamna ca raspundem. Va fi o politica de aparare foarte dura, nu cu fanfare, cu trompete, cu lucruri vazute si nevazute, dar cu foarta multa fermitate", a avertizat Dragnea.

.

In ce privestea o eventual candidatura la presedintie, dragnea a spus: "Nu m-am gandit la asta, nici nu ma gandesc la asta. E prea devreme. Noi trebuie sa fim concentrati pe programul de guvernare, asta e obiectivul fundamental. Candidatul PSD la prezidentiale il vom stabili la momentul potrivit", 

 

CITESTE DECLARATIILE LUI DRAGNEA

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22