Iohannis despre remaniere: Nu am finalizat analiza propunerilor. Soluția este acum la PSD

Redactia | 05.12.2018

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că încă nu a finalizat analiza celor doi miniștri propuși la Transporturi și Dezvoltare, iar PSD trebuie „să vină cu oameni performanți”.

Pe aceeași temă

”Acest PSD sub conducerea lui Dragnea nu este capabil să genereze un guvern performant. Am avut două guverne care n-au fost bune şi care au fost înlăturate chiar de PSD. Suntem la al treilea guvern care nu este cu nimic mai bun. Avem guvernare după guvernare pesedistă slabă, foarte, foarte slabă şi în loc să vină cu oameni pregătiţi, să caute oameni care vin cu competenţe ministeriale, şi-au dat seama că nu reuşesc şi încearcă prin aceste veşnice schimbări şi înlocuiri de miniştri să creeze impresia că se îmbunătăţeşte guvernarea”, a susţinut Klaus Iohannis.

Preşedintele a spus că remanierile sunt făcute de ”ochii lumii” şi pentru a da senzaţia de preocupare: ”Înlocuim oameni slabi cu alţi oameni slabi şi în final au intrat într-un fel de circ”.

Klaus Iohannis a spus că nu este de acord să se continue ”în acest circ care pare că duce la o performanţă guvernamentală”.

Când a fost întrebat ce decizie va lua în privința propunerilor pentru cele două portofolii a afirmat: ”Nu am finalizat analiza”.

În legătură cu acuzația lui Dăncilă că s-ar crea un blocaj pentru că mâine devin efective demisiile lui Paul Stănescu şi Lucian Şova, preşedintele Iohannis a replicat: ”Soluţia este la PSD, n-au decât să vină cu oameni performanţi”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22