Iohannis, dupa intalnirea cu premierul Ponta: Saptamana viitoare vom avea un deznodamant. Eu cred si sper ca decizia sa fie demisia

M. B. | 05.06.2015

Pe aceeași temă

Președintele Iohannis crede că premierul își va da demisia, iar mesajul postat de Ponta pe Facebook, în care acesta spune că nu poate fi demis decât de Parlament, este unul făcut la cald și trebuie tratat ca atare, potrivit unui interviu acordat TVR și care urmează să fie difuzat integral vineri seara, la ora 21.00.

 

"Mi-a spus că se va gândi (la solicitarea privind demisia n.r.), se va sfătui probabil cu colegi din partid, şi va lua, în consecinţă, o decizie. Eu cred şi sper ca decizia să fie demisia", a declarat Klaus Iohannis, în exclusivitate pentru TVR, după discuția avută cu Ponta, la Palatul Cotroceni, pe marginea situației create de începerea urmăririi penale a premierului, situație unică în România.

 

Despre mesajul de pe Facebook al lui Ponta, președintele a declarat: "Aceste declaraţii la cald sau la fierbinte putem să spunem în această situaţie, trebuie luate cu anumită rezervă. Eu sunt convins că este nevoie de o zi sau două în care lucrurile se decantează, se clarifică şi, sper, în cursul săptămânii viitoare, să avem un deznodământ al acestei etape din criza politică".

 

"Indiferent cum privim lucrurile, nu putem să facem abstracţie de ce s-a întâmplat astăzi la DNA. Este un lucru care are şi va avea urmări profunde în politica românească", a declarat şeful statului pentru TVR.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22