Iohannis, Grindeanu și Dragnea reacționează după atacul terorist de la Manchester Arena

E.b. | 23.05.2017

Iohannis: Sunt revoltat şi întristat de veştile din Manchester. Solidaritate cu Marea Britanie, screi Grindeanu: Gândurile noastre se îndreaptă către familiile celor care şi-au pierdut viaţa şi către răniţi.

Pe aceeași temă

 
 

Preşedintele Klaus Iohannis a postat, marţi dimineaţa, pe Twitter, un mesaj în limba engleză după atacul din Manchester, afirmând câ este "revoltat şi întristat" de veştile "groaznice", şi îşi exprimă solidaritatea cu Marea Britanie.

 

La rândul său, premierul Sorin Grindeanu spune că gândurile sale sunt alături de familiile victimelor şi de răniţi şi dă asigurări că Ambasada României din Londra este în permanentă legătură cu autorităţile din Marea Britanie pentru a afla dacă sunt şi români printre victime.

  

"Revoltat şi întristat de veştile groaznice din Manchester. Gândurile noastre merg către victime şi apropiaţii lor. Solidaritate cu Marea Britanie", se arată în mesajul lui Iohannis, postat în limba engleză.

 

Premierul Sorin Grindeanu a postat, marţi, pe Facebook, un mesaj în urma atacului din Manchester, afirmând că gândurile sale sunt alături de familiile victimelor şi de răniţi şi dând asigurări că Ambasada României din Londra este în permanentă legătură cu autorităţile din Marea Britanie pentru a afla dacă sunt şi români printre victime.

 

Toate gândurile noastre se îndreaptă către familiile celor care şi-au pierdut viaţa şi către cei răniţi în urma exploziei din Manchester. Ambadasa României la Londra e în permanentă legătură cu autorităţile britanice, pentru a afla dacă sunt români printre victime. Numărul de urgenţă al misiunii diplomatice este 0044 7738716335, a scris Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

 

Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, condamnă „cu fermitate” atentatul de la Manchester Arena, liderul social-democraţilor exprimându-şi speranţa marţi, într-o postare pe Facebook, că printre cei răniţi nu se află şi români.

 

Condamn cu fermitate atentatul de pe Manchester Arena! Sunt alături de victimile şi familiile lor şi sper din tot sufletul ca printre cei răniţi să nu fie şi români!”, a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

 

Preşedintele Camerei Deputaţilor a postat şi o poză pe Facebook cu mesajul „pray for Manchester”.

 

 

****************************

 

 

O explozie care a avut loc la Manchester Arena, după un concert al Arianei Grande, a provocat moartea a 22 de persoane şi rănirea altor peste 50. Incidentul este tratat de poliţie ca un atentat terorist. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22