Iohannis, invitat la Buckingham, la aniversarea prinţului Charles

Dora Vulcan | 31.08.2018

Administraţia Prezidenţială a confirmat joi că preşedintele Klaus Iohannis a primit, din partea Reginei Elisabeta a II-a, invitaţia de a participa, pe 14 noiembrie, la recepţia organizată cu ocazia aniversării a 70 de ani de la nașterea prinţului Charles.

Pe aceeași temă

 

 

 

 Regina Elisabeta a II-a va organiza pe 14 noiembrie, la Palatul Buckingham, o recepţie cu ocazia aniversării prinţului Charles, transmite PRO TV.

 

În luna mai a acestui an, Prinţul Charles a fost într-o vizită oficială în România. Prima oprire a moştenitorului Coroanei a fost la Palatul Cotroceni.

 

Prima vizită oficială a moştenitorului coroanei britanice în România a avut loc în urmă cu un an, atunci când timp de trei zile a vizitat, printre altele, Muzeul Satului, Centrul vechi al Bucureştiului şi Delta Văcăreşti.

 

Tot atunci a fost decorat cu Ordinul Naţional Steaua României în Grad de Mare Cruce, pentru promovarea imaginii României în lume. Principele de Wales vine însă de mult timp în România. Fascinat de frumuseţile Transilvaniei, a cumpărat câteva proprietăţi în zona Viscri. În plus, are şi o fundaţie care susţine păstrarea patrimoniului nostru.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22