Iohannis nu ştie încă de ce n-au mai crescut salariile, dar promite desluşirea misterului

E.b. | 08.06.2017

Preşedintele Klaus Iohannis, aflat în SUA, spune că va decide atunci când va ajunge în România dacă va promulga sau nu legea salarizării.

Pe aceeași temă

 

 

Iohannis susţine că, deocamdată, "în America se aude că au fost amânate creşterile de salarii" şi nu ştie din ce motiv, dar se va documenta foarte bine atunci când va ajunge în ţară.

 

Întrebat de jurnalişti despre legea salarizării, adoptată miercuri de Parlament, preşedintele a spus că se va documenta foarte bine pe această temă atunci când va ajunge în România.

 

"Vă spun un secret - de asta o să mă apuc peste două zile, când ajung acasă şi vă spun atunci ce o să fac. Vă promit că o să vă spun atunci tot ce fac cu legea salarizării. Deocamdată, cel puţin aşa se aude aici, în America, creşterile de salarii au fost amânate, nu ştiu din ce motiv, dar o să mă documentez foarte, foarte bine. Eu cred că ajung acasă când ajunge legea la mine, aşa că putem să avem grijă de toate", a afirmat Klaus Iohannis, la Washington, după întâlnirea cu reprezentanţi ai românilor din SUA, conform News.ro.

 

Întrebat, de asemenea, despre "criza guvernamentală" din România şi despre faptul că premierul Sorin Grindeanu pare să fi pierdut sprijinul PSD, Iohannis a spus că este convins că dacă ar fi ceva serios ar fi anunţat despre aceste probleme.

 

”Am citit în media că au fost anumite abordări în ţară, sunt convins că dacă ar fi ceva serios, ar veni să mă anunţe despre aceaste probleme. Nu pot să spun mai multe pentru că nu am discutat aceste chestiuni. Dar dacă ar fi ceva, probabil ar veni să mă informeze săptămâna viitoare, când voi fi înapoi la Cotroceni”, a adăugat preşedintele.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22