Iohannis: Nu sunt raţiuni pentru ridicarea nivelului de alertă teroristă în România

E.b. | 26.07.2016

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că, în şedinţa CSAT, a fost prezentată o evaluare a stării de securitate a României din perspectiva riscurilor şi ameninţărilor de natură teroristă.

Pe aceeași temă

 

 

Şeful statului a spus că instituţiile cu atribuţii în domeniu au dat asigurări că în acest moment nu sunt raţiuni care să justifice ridicarea nivelului de alertă teroristă peste albastru-precaut, cât este în prezent, conform news.ro.

 

Preşedintele Iohannis a precizat, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Cotroceni, că, în condiţiile multiplicării atentatelor din Europa, în şedinţa CSAT a fost prezentată o evaluare a stării de securitate a României, ”din perspectiva riscurilor şi ameninţărilor de natură teroristă”.

 

”Am fost asigurat de toate instituţiile statului cu responsabilităţi în materie, că nu există în aceste moment raţiuni care să necesite ridicarea nivelului de alertă teroristă mai sus de nivelul la care este în prezent, albastru-precaut”, a anunţat preşedintele.

 

Şeful statului a mai spus că în şedinţa CSAT s-a decis ca Ministerul Afacerilor Externe să realizeze şi să prezinte Consiliului o strategie adaptată cu privire la Orientul Mijlociu.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22