Iohannis o ironizeaza pe Andronescu: S-a răzgândit, mi-a spus ca nu merge la ministerul Educației

Redactia | 13.11.2018

Klaus Iohannis nu o va numi rapid pe Ecaterina Andronescu ministru al Educație pentru că „neîntrebată mi-a spus că nu mai vrea la Ministerul Educației, pentru că lucrurile nu merg bine acolo”.

Pe aceeași temă

Ecaterina Andronescu, propunerea PSD pentru Ministerul Educației, nu va ajunge în funcție prea curând. Promite chiar președintele Klaus Iohannis, cel care trebuie să dea undă verde pentru numirea lui Andronescu în funcție.

"Eu am criticat guvernul ca să îi impulsionez. Cealaltă propunere, dacă bine am reținut, doamna Andronescu va fi propusă pentru Învățământ. Vă spun că aici o să dureze un pic mai mult, s-ar putea chiar un pic mult mai mult. Dintr-un motiv simplu, eu am fost recent la un eveniment foarte frumos, la Politehnică. Poate vă amintiți „200 de ani de învățământ tehnic românesc”- un eveniment la care am participat cu plăcere, am văzut realizări senzaționale la Politehnică și mi-a părut bine că am mers acolo. Neîntrebată, mi-a spus, totuși, doamna Andronescu, că ea în niciun caz nu va merge la minister, că lucrurile nu merg bine și așa mai departe. Aflu acum cu surprindere că este propusă. Va dura un pic până mă lămuresc dacă este dorința domniei sale să meargă, sau numai dorința partidului, sau dacă se face o remaniere cu bucata.

V-am spus care este momentan stadiu și când va fi altceva o să vă anunț atunci. Se poate construi un alt interimat până mă când mă lămuresc.", a declarat Klaus Iohannis.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22