Iohannis: Politia trebuie sa explice «de ce l-a pierdut si de ce nu-l gaseste» pe Ghita

E.b. | 24.01.2017

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, in drum spre Strasbourg, ca asteapta de la Politia Romana sa explice "de ce l-a pierdut si de ce nu-l gaseste" pe Sebastian Ghita.

Pe aceeași temă

 


Presedintele a mai afirmat ca nu trebuie disipate responsabilitatile cu SRI si SIE si ca de gasirea lui Ghita trebuie sa se ocupe cei din Politie


"Daca il aduc bravo lor, daca nici asta nu pot sa faca, atunci cu ce se mai ocupa?", a spus Iohannis, conform HotNews.ro.

 
Vorbind despre fostul deputat sebastian Ghita, presedintele l-a numit „infractor fugar” si „logoreic”. 


Procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi a declarat martea trecuta la Digi 24, ca este pentru prima data de cand se afla la conducerea DNA, cand un inclupat aflat sub filaj, in cazul de fata Sebastian Ghita, dispare. 


Mai mult decat atat, sefa DNA a aratat ca disparitia omului de afaceri a fost raportata procurorului DNA de caz a doua zi, dupa aproximativ 16 ore, si ca Politia Romana trebuie sa raspunda cuma a fost posibil ca el sa dispara, avand in vedere masurile in dosarul sau. 


Fostul deputat a fost pierdut din filaj la sfarsitul lunii decembrie. Ghita a fost dat in urmarire nationala pe 5 ianuarie, iar in 6 ianuarie procurorii DNA au cerut instantei supreme sa emita pe numele fostului deputat un mandat de european de arestare si sa fie dat in urmarire internationala, dupa ce Politia Judeteana Prahova a anuntat ca acesta nu a fost gasit in tara.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22