Iohannis: Români, mergeţi la vot. Nu uitaţi, corupţia ucide!

E.b. | 09.12.2016

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis din nou, vineri, cu ocazia Zilei Internaţionale de Luptă împotriva Corupţiei, un îndemn către alegători de a merge la vot, argumentând că lupta anti-corupţie trebuie să continue şi amintind cuvintele spuse după tragedia din clubul Colectiv: ”Corupţia ucide”.

Pe aceeași temă

 

”Mesajul cel mai important pe care vreau să-l dau românilor e unul clar şi simplu: dragi români, mergeţi la vot! Mergeţi la vot şi nu lăsaţi pe altul să decidă în locul vostru ce se întâmplă cu România noastră. Indiferent dacă aveţi opţiune sau încă nu aveţi opţiune, e important să mergeţi să votaţi. S-a spus în aceste zile că această campanie nu a reuşit să emoţioneze, să producă o emoţie, cum au reuşit altele.

 

Totuşi, ziua votului produce emoţie. Duminică mergem şi alegem Parlamentul României pentru următorii patru ani. Este o alegere  importantă. Este important pentru că vrem împreună să continuăm să facem România mai bună, este important pentru că trebuie împreună să construim o Românie puternică, prosperă. Absenteismul nu este niciodată o soluţie în ziua votului. În democraţie, alegătorul devine activ şi participant numai în ziua votului. Nu rataţi, dragi români, această oacazie, mergeţi să votaţi, chiar dacă vă hotărâţi în ultimul moment pe cine să votaţi!”, a transmis preşedintele Iohannis, conform News.ro.

 

iohannis a amintit faptul că pe 9 decembrie se sărbătoreşte Ziua Internaţională de Luptă împotriva Corupţiei. ”Corupţia e sărăcie, stagnare, dispreţ pentru cetăţeni, pentru lege. Cum am mai spus-o da, corupţia ucide. De aceea îmi dorec o Românie fără corupţie, de aceea am spus de fiecare dată că eu sprijin lupta anticorupţie, de aceea e forte important ca în România lupta anticorupţie să continue în forţă”, a mai spus Iohannis.

 

”Cred că suntem pe drumul cel bun, dar e important să continuăm şi, ca să continuăm bine, e nevoie să votăm. Vă aştept duminică la vot”, a încheiat preşedintele Klaus Iohannis.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22