Iohannis se adreseaza astazi Parlamentului, după primul an petrecut la Cotroceni

Vlad Toma | 16.12.2015

Klaus Iohannis, preşedintele României, va susţine astăzi un discurs în Parlamentul României, la un an de la preluarea mandatului de sef al statului.

Pe aceeași temă

 

Iohannis urmează sa facă un scurt bilant al primului sau an la Palatul Cotroceni dar va adresa si un mesaj privind pasii care trebuie urmati de Parlament si catre partide in anul care urmeaza, arata ziare.com.


Este a patra oara cand Iohannis decide să se adreseze parlamentarilor, prima alocutiune având loc in februarie, cand presedintele a cerut ca pana la finalul sesiunii parlamentare sa existe o noua legislatie privind alegerile.A doua oara, Klaus Iohannis s-a adresat Parlamentului in luna iunie, prezentand noua Strategie Nationala de Aparare.Presedintele s-a adresat ultima data plenului reunit al Parlamentului in 16 septembrie, prilej cu care a criticat schimbarile prea dese de legi, a vorbit despre necesitatea imbunatatirii sistemului de educatie si a abordat din nou tema refugiatilor.


Iohannis a facut apel la recredibilizarea sistemului legislativ al tarii noastre si a declarat ca spera ca tema coruptiei nu va mai figura printre preocuparile din tara noastra la sfârşitul mandatului sau.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22