Iohannis: Toate partidele prezente la consultări au declarat că susțin Referendumul pentru justiție

Laurentiu Gheorghe | 11.04.2019

Președintele a prezentat concluziile discuțiilor, joi, cu delegaţiile PNL, USR, PMP, UDMR şi Grupul minorităţilor, pe tema Referendumului pe justiție.

Pe aceeași temă

Principalele declarații ale președintelui Klaus Iohannis:

  • Am discutat depsre situația justiției. Toți cei prezenți astăzi s-au arătat îngrijorați de evoluția din zona justiției. Le-am spus direct că acest asalt al PSD asupra justiției, care durează de mai bine de 2 ani trebuie să primească un răspuns din partea românilor, iar acest răspuns este evident un referendum.

  • Toți participanții din această după-amiază au îmbrățișat ideea organizării unui referendum, toți au fost de acord că oamenii trebuie încurajați să participe la acest referendum. Acest lucru mă bucură.

  • Am abordat și alte teme cu care au venit delegațiile. Au fost consultări într-o atmosferă foarte bună. Cel mai important rezultat e că toți care au participat își doresc un referendum.

  • Românii au dreptul să dea un răspuns acestui asalt asupra justiției. Indiferent de opțiunile politice, cu toții ne dorim o Românie cu o justiție independentă, dreaptă, scoasă de sub influența politicului.

  • Indiferent de optiunile politice, cu totii ne dorim o Romanie cu o justitie independenta, dreapta, scoasa de sub influenta politicului.

  • Am discutat si despre temele inaintate Parlamentului. Au fost de acord ca sunt teme de actualitate. Au fost temele pe care le-am ales, iar dupa ce primesc raspuns voi formula intrebarile.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22