Iohannis: Vom continua sa ajutam Republica Moldova. Singura ei cale e cea europeana

Dora Vulcan | 16.11.2016

România va ajuta și în viitor Republica Moldova, a anuntat marti presedintele Klaus Iohannis. El a spus ca vor fi continuate toate demersurile începute în sprijinul instituțiilor și autorităților locale de dincolo de Prut.

Pe aceeași temă

 

 

 

"România dorește în continuare să rămână un partener strategic, un partener serios, credibil pentru Republica Moldova. Noi vom continua să ajutăm Republica Moldova și, în acest sens, bineînțeles că vom continua toate demersurile începute pentru a veni în sprijinul instituțiilor din Republica Moldova, în sprijinul autorităților locale din Moldova. Nu avem momentan niciun motiv pentru care să credem că lucrurile se vor schimba fundamental acolo. Pe de altă parte, (...) după părerea noastră, cea mai bună cale de urmat pentru Republica Moldova este calea europeană", a spus șeful statului, la Palatul Cotroceni, întrebat dacă în urma rezultatului alegerilor prezidențiale din R. Moldova vor fi puse anumite condiții cu privire la fondurile nerambursabile asupra cărora România s-a angajat în cazul Chișinăului, transmite Agerpres. 

 

 

 

Intrebat daca crede ca s-ar mai putea schimba ceva dupa votul de duminica si ce opinie are despre solicitarea Maiei Sandu, marea invinsa a alegerilor, care le-a cerut moldovenilor să semneze o petiție pentru anularea alegerilor, Iohannis a spus ca "eEste o chestiune de politică internă a Moldovei. Eu aștept rezultatul final și cred că moldovenii sunt în stare să dea răspunsuri la aceste solicitări."

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22