It's never too late! De ce sa te inscrii la cursuri de engleza pentru adulti?

Redactia | 22.04.2021

Ti-ai dorit mereu sa inveti sau sa aprofundezi limba lui Shakespeare, dar nu ai avut timp sau nu ai fost pregatit pentru acest pas?

Pe aceeași temă

E timpul sa o faci acum! Nu mai ai nicio scuza, avand in vedere ofertele de cursuri de engleza pentru adulti, in variante online sau in sala de clasa.

Limba engleza, cea mai utilizata limba din lume

Din punctul de vedere al comunicarii, limba engleza este cea mai importanta limba din lume. Este recunoscuta ca fiind o limba de circulatie internationala, de baza pe internet, in comunicatii, afaceri si in informatica. Este limba oficiala in 53 de tari si o treime din populatia globului o foloseste pentru a comunica. Imagineaza-ti cate persoane noi ai putea sa cunosti si cu cate ai putea sa comunici folosind limba engleza!

Limba engleza si un loc de munca mai bun

Ofertele de cursuri engleza adulti te pot ajuta fie ca esti incepator, fie ca esti deja la un nivel la care vrei sa iti imbunatatesti cunostintele de comunicare. In cazul in care vizezi un post in customer support, in call center, in informatica, aceste cursuri te pot apropia mai mult de indeplinirea scopului tau.

Companiile care au clienti internationali sunt mereu in cautare de angajati care sa cunoasca bine limba engleza. De asemenea, pentru a avansa la locul de munca in functii de conducere, este obligatoriu sa ai abilitatea de a vorbi o anumita limba straina, care de cele mai multe ori este engleza.

Daca vrei sa iti continui studiile in alta tara, care iti solicita un nivel de limba engleza avansat, aceste cursuri engleza adulti iti pot fi cu siguranta de ajutor.

Sa vorbesti limba engleza in ziua de azi "It’s a must!" si iti poate aduce foarte multe beneficii atat pe plan profesional, cat si pe plan personal.

Iti place sa calatoresti, nu-i asa? Atunci invata limba engleza!

Cu siguranta te gandesti la vacanta, concediu si la lista cu tarile pe care ti-ai dori sa le vizitezi. Cunoscand limba engleza, poti calatori oriunde in lume si poti comunica in orice situatie. Chiar si in tarile in care engleza nu este limba oficiala, te poti descurca, avand in vedere ca peste tot exista persoane care sa te ajute cu informatiile necesare. Ar fi destul de complicat sa ajungi la hotel si sa nu poti sa iti faci o rezervare sau sa mergi la un restaurant si sa nu fii capabil sa iti comanzi corect mancarea preferata.

Cum sa iti largesti orizontul cultural cu ajutorul unor cursuri de engleza pentru adulti?

Dupa cum ai vazut, filmele de top, documentarele, cartile publicate la nivel mondial, toate sunt produse in limba engleza. Aceasta limba iti faciliteaza accesul la informatii noi, pe care, de multe ori, nu le gasesti in limba materna. Asadar, intregul tau orizont se largeste, avand sansa sa inveti, sa te documentezi si sa te dezvolti.

Ai o afacere online? Nu-i asa ca te-ar ajuta sa stii limba engleza?

Engleza este limba internetului. Multe site-uri, forumuri, grupuri, retele de socializare, platforme de locuri de munca folosesc in primul rand limba engleza. Ai o afacere si vrei sa te ocupi de promovare? Probabil ai vazut deja ca, pentru a invata cum sa faci acest lucru, trebuie sa accesezi mai multe canale de informatie in care predomina limba engleza.

Ai un film preferat pe care ti-ai dori sa il urmaresti fara subtitrare?

Industria cinematografica are un numitor comun atunci cand vine vorba de comunicare: limba engleza. Probabil ca, daca ai participa la cursuri engleza adulti, ai putea sa vizionezi filmul preferat fara a mai fi concentrat pe subtitrarea afisata uneori mult prea rapid. De asemenea, melodiile preferate ar fi mult mai interesante daca ai intelege si mesajul transmis de interpret.

Invatare pentru satisfactia personala

Engleza este considerata de multi o limba usoara, in comparatie cu alte limbi straine. Procesul de studiu este foarte placut si ofera foarte multe satisfactii personale, mai ales atunci cand apar progresele. Participarea la cusurile de engleza iti poate aduce multe avantaje, oportunitati si cu siguranta iti va creste increderea in tine.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22