Judecatoarea Camelia Bogdan, mutata de la Sectia penala a CAB, fara sa-si dea acordul

Tudor Despina | 03.11.2015

Judecatoarea Camelia Bogdan a fost mutata de la Sectia Penala a Curtii de Apel Bucuresti la Sectia de contencios-administrativ, dupa o decizie luata in acest sens de colegiu de conducere, potrivit unor surse judiciare citate de presa.

Pe aceeași temă

 

Purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Bucuresti, Daniel Gradinaru, a declarat insa ca la nivelul Sectiei de contencios s-a constatat un deficit al numarului de judecatori, astfel incat Colegiul de conducere a decis ca doi magistrati, printre care se afla si Camelia Bogdan, sa fie trecuti de la Sectia penala la Sectia contencios, arata Hot News.

 

Daniel Gradinaru a precizat ca judecatoarea Camelia Bogdan nu a fost mutata definitiv de la Sectia penala, ci va participa, pe o perioada determinata de 3 luni, la sedintele de judecata de la Sectia de contencios.

 

De asemenea, Daniel Gradinaru a mai spus ca nu este prima data cand Colegiul de conducere ia o asemenea decizie, iar Camelia Bogdan a primit si 2 saptamani pentru a se pregati profesional.

 

Pe de alta parte, surse judiciare au precizat ca judecatoarea Camelia Bogdan nu a fost de acord cu mutarea sa de la Sectia penala.

 

Camelia Bogdan e nimeni alta decat cea care l-a condamnat la zece ani de inchisoare cu executare pe Dan Voiculescu in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare. Alte cauze judecate de Camelia Bogdan sunt RAFO-CAROM si transferurile din fotbal.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22