Jurnaliștii nu au voie la congresul AUR ca să „iasă totul perfect” (Simion)

Redactia | 27.03.2022

Accesul presei este interzis la Congresul AUR. George Simion și-a motivat decizia spunând că este primul congres și vrea ”să iasă totul perfect”.

Pe aceeași temă

„E primul nostru congres şi vrem să iasă totul perfect. Nu cred că vă deranjează”, a spus Simion, citat de Agerpres, când a fost întrebat de ce nu se permite presei accesul în sală.

Congresul poate fi urmărit doar pagina de Facebook a partidului unde sunt transmise discursurile celor care iau cuvântul, dar presa nu are acces la procesul de vot și alte detalii de la fața locului, la fel ca la celelalte partide. Fotoreporterilor li s-a permis să facă poze la eveniment. George Simion a anunţat că presa va avea acces în sala de congres după anunţarea rezultatului alegerilor.

AUR își alege duminică viitoarea conducere unicefală în primul congres al partidului care a intrat în Parlament după alegerile din 2020. În prezent, partidul este condus de George Simion și Claudiu Târziu (conducere bicefală). George Simion are contracandidat un deputat semi-anonim din Constanța, Dănuț Aelenei.

Co-preşedintele AUR, George Simion, a declarat, fiind citat de Agerpres, că partidul său va avea rezultate mult mai bune după congresul de duminică pentru că vor fi un singur preşedinte şi o conducere „care a fost validată pe parcursul acestor doi ani”.

„O să avem un singur preşedinte, o să avem o conducere care a fost validată pe parcursul acestor doi ani şi sunt convins că vom avea rezultate mult mai bune”, a spus Simion, el fiind întrebat de jurnalişti înainte de începerea congresului AUR ce va schimba la conducerea partidului.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22