jurnalistul Ovidiu Marincea, consilier al directorului SRI

Fara Autor | 17.08.2015

Pe aceeași temă

Jurnalistul Ovidiu Marincea a fost numit consilierul directorului SRI si va coordona comunicarea publica a Serviciului, anunta un comunicat al Serviciului. 

 

"Este necesar ca SRI sa se consolideze si in ceea ce priveste procesul de comunicare, de aceea ma bucur ca ni s-a alaturat si sunt convins ca impreuna vom face pasi importanti in directia profesionalizarii comunicarii publice a Serviciului", a declarat directorul SRI în comunicatul citat.

 

"Consider ca prezenta lui in cadrul Serviciului Roman de Informatii va constitui un avantaj in procesul de transparentizare si de deschidere a intitutiei catre cetateni", a spus Eduard Helvig.

 

De anul trecut, Marincea era senior editor la Realitatea TV, iar în ultimele luni realiza emisiunea "Oameni si fapte" de la Realitatea TV, alături de Emma Zeicescu.

Și-a anunțat plecarea de la Realitatea TV pe 4 august, spunand  ca isi ia o "vacanta lunga si de reflectie" si ca isi "intensifica proiectele de comunicare publica".

 

"Ca jurnalist am militat pentru comunicarea si deschiderea tuturor institutiilor statului fata de public, de aceea apreciez ca adevarata provocare pentru orice profesionist este transparentizarea unui serviciu secret. Sunt onorat sa lucrez intr-una dintre cele mai respectate institutii ale statului roman", a afirmat Ovidiu Marincea, citat de Hotnews.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22