Kelemen Hunor, despre prezenta lui Victor Ponta la Baku : A fost o greseala politica

P.c. | 16.06.2015

Pe aceeași temă

Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, a declarat că prezenţa premierului Victor Ponta la Baku a fost o greşeală politică şi că, daca era nevoie de o reprezentare a României, aceasta trebuia facuta la un nivel mai mic, relateaza Gandul.

 

A fost o greşeală politică. Dacă voia reprezentare, trebuia să trimită pe cineva la un nivel mai mic. A fost o greşeală politică”, a declarat liderul UDMR, luni seară, la o emisiune a postului Digi 24, întrebat despre prezenţa premierului la Baku.

 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că a aflat despre plecarea lui Victor Ponta la Baku ”pe surse”, după ce acesta plecase, spunând că premierul nu l-a sunat nici să îl informeze că merge în Azerbaidjan, nici să îi spună ”La mulţi ani” de ziua sa şi nici să îl anunţe că merge în Turcia să se opereze.

 

CITITI SI: Kelemen Hunor: Politic, situatia creata de anchetarea lui Ponta este din ce in ce mai imposibila. Nu e bine pentru Romania

 

Victor Ponta a ajuns, vineri după-amiază, în Azerbaidjan, pentru a asista la ceremonia organizată la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, la coborârea din avion pe Aeroportul internaţional "Heidar Aliev" din apropiere de Baku premierul român fiind întâmpinat de oficiali din cadrul Ministerului azer de Externe şi de reprezentanţi ai Comitetului de organizare a Jocurilor Europene 2015, relata site-ul de ştiri Azertag.az.

 

Liderii statelor occidentale au evitat să participe la ceremonia organizată la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, premierul Victor Ponta fiind printre puţinii politicieni europeni prezenţi în Azerbaidjan, ţară condusă de preşedintele Ilham Aliev, vizat de critici internaţionale pentru eliminarea adversarilor politici, încălcarea libertăţii presei şi alte abuzuri asupra drepturilor fundamentale.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22