Klaus Iohannis, despre condamnare lui Dragnea: Retragerea din Guvern mi se pare un răspuns adecvat la condamnare

P.c. | 17.05.2015

Pe aceeași temă

Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, că nu a avut nicio discutie cu premierul Ponta in privinta postului de ministru al Dezvoltarii ramas liber in urma demisiei lui Liviu Dragnea. Iohannis a mai spus ca demisia lui Dragnea reprezintă "un răspuns adecvat la condamnare", informează Agerpres.

 

"Nu am discutat încă, probabil azi, cel târziu luni, vom avea o discuție pe această temă. Însă, retragerea din Guvern mi se pare un răspuns adecvat la condamnare", a răspuns Iohannis la întrebarea dacă a avut până în acest moment vreo discuție cu premierul Victor Ponta pentru o propunere de înlocuire a lui Liviu Dragnea în Guvern.

 

CITITI SI: VIDEO Liviu Dragnea DEMISIONEAZA din functia de ministru si din functiile de conducere detinute in PSD. Ponta, despre verdictul ICCJ: E o decizie simbolica de condamnare a suspendarii presedintelui

 

Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii Regionale, si-a anuntat demisia din functia de ministru si din functiile de conducere din PSD, intr-o conferinta de presa tinuta impreuna cu premierul Victor Ponta. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat astazi pe Dragnea, preşedintele executiv al PSD, la un an de închisoare cu suspendare şi un termen de încercare de 3 ani, în dosarul Referendumul, în care DNA a cerut închisoare cu executare. Decizia nu este definitiva şi poate fi atacată la aceeaşi instanţă. Ministrul Dezvoltării Regionale, este acuzat, alaturi de alte 74 de persoane, de fraudarea referendumului organizat în 2012 pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22