Klaus Iohannis: Dezastrul PSD-ist a răpit șansa la dezvoltare a României

Laurentiu Gheorghe | 14.09.2019

Președintele Klaus Iohannis le-a cerut tinerilor liberali prezenți la Școala de Vară de la Venus o implicare mai mare în politică. Președintele a fost prezentat drept „cel mai rău coșmar al PSD”.

Pe aceeași temă

După discurs, președintele s-a retras la discuții cu liderii PNL, pentru a contura strategia de campanie electorală. În continuare, Iohannis va participa la reuniunea organizațiilor PNL din Constanța, alături de aleșii locali și parlamentari.

Principalele declarații ale lui Klaus Iohannis:

  • Ne aflăm în fața unor bătălii electorale complicate. Avem peste puține luni alegeri prezidențiale, locale, parlamentare. Vă invit să câștigăm toate aceste alegeri, împreună cu mine.

  • După dezastrul PSD-ist care a răpit șansa la dezvoltare a României, cetățenii vor o guvernare eficientă, care să aducă bunăstare.

  • Reclădirea speranței într-un viitor mai bun este absolut necesară. Sunt încrezător în viitorul României, pentru că văd viitori primari, cu siguranță viitori miniștri și poate chiar mai mult.

  • Auzim adesea despre lipsa de potențial în pepinierele partidelor românești, partide care refuză să facă pasul înapoi. Avem exemple recente în acest sens. Pentru a permite tinerilor să vină în față cu idei noi, care revigorează spațiul politic. O abordare păguboasă care trebuie combătută.

  • România are nevoie de oameni tineri în administrația locală, centrală

  • Tinerii sunt mult mai informați și pregătiți în viața cetățenii decât alte generații. La pachet vine și obligația de implicare în viața publică. Voi ați făcut acest pas.

  • Sunt foarte multe lucruri de făcut și îndreptat după guvernările eșuate ale PSD. Reconstrucția statului român, creșterea economică și susținerea mediului privat sunt pilonii pentru a face România normală.

  • Proiectul pe care îl propun românilor este acela de a trăi într-o țară normalitatea este regula, nu excepția, cetățeanul duce o viață sigură și prosperă. România normală este o țară în care investițiile sunt încurajate chiar și în cele mai dezavantaje zone, în care tinerii sunt condamnați la sărăcie.

  • Nu îi folosiți drept modele pe cei care folosesc un discurs al urii, discursul intoleranței, populist, discursul intoleranței este cel mai ușor discurs. Cel mai greu este să fii de partea oamenilor și să construiești ceva solid.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22