Klaus Iohannis: Lupta anticoruptie e vitala pentru Romania

Dora Vulcan | 20.06.2016

Autoritatile statului roman vor continua lupta anticoruptie, intrucat 'aceasta lupta este vitala pentru Romania', a declarat presedintele Klaus Iohannis, luni, la Palatul Cotroceni, potrivit Agerpres.

Pe aceeași temă

 

 

 

'Lupta anticoruptie este extrem de dificila si complicata pentru Romania. Este o lupta care nu se desfasoara doar in planul Justitiei, ci sper sa se desfasoare si in planul mentalitatilor. Doar ca Justitia poate sa lucreze relativ mai repede decat se pot schimba mentalitatile. Este foarte complicat pentru societatea romaneasca de a urmari de ce anumite faze ale luptei anticoruptie se petrec intr-un fel, dar toate aceste chestiuni nu sunt motive de sovaire. Vom continua neabatuti lupta anticoruptie, fiindca aceasta lupta este vitala pentru Romania', a afirmat Klaus Iohannis intr-o conferinta de presa comuna cu presedintele german, Joachim Gauck. 

 Seful statului roman a adaugat ca 'doar o clasa politica care s-a reformat poate sa fie garantul pentru o dezvoltare democratica sanatoasa si pentru o economie sanatoasa in Romania'. 

 


'In acest sens, cred ca nu trebuie supraevaluat faptul ca, in unele situatii, si trebuie sa recunoastem, foarte punctuale, anumiti politicieni care au anumite probleme cu legea au fost alesi la alegerile locale. Eu sunt convins ca exista un sprijin larg al alegatorului roman pentru lupta anticoruptie si, in acest sens, cu siguranta, vom vedea rezultatele si in plan electoral', a mai declarat Klaus Iohannis.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22