Kovesi: „Ponta a fost audiat în două dosare la DNA”. Unul dintre dosare este „Belina”

I.g. | 25.09.2017

Într-un interviu oferit, luni, pentru Europa FM, sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a precizat că Victor Ponta a fost audiat, saptamana trecuta, la DNA in doua dosare, nu în unul, așa cum s-a vehiculat în spațiul public. Kovesi nu a precizat, insa, care este cel de-al doilea dosar, pe langa dosarul ”Belina”.

Pe aceeași temă

 

„Procurorul de caz evaluează cât din declarația unui martor este utilă. Domnul Ponta, în acea zi, nu a fost audiat doar într-un singur dosar. Au fost două audieri în două dosare diferite. Nu pot să spun în ce dosare a fost audiat, și această percepție că a fost audiat într-un dosar mai vechi poate pleca din lipsa noastră explicații în comunicatul de presă", a precizat Kovesi în legătură cu audierea lui Ponta.

 

Victor Ponta a declarat, săptămâna trecută, că a fost audiat in dosarul Belina, spunand ca atunci cand va ajunge la Camera Deputatilor pentru aviz dosarul DNA, se va vedea din dosar ca nici el, nici Sorin Grindeanu sau Robert Cazanciuc nu au depus niciun denunt contra lui Liviu Dragnea sau altcuiva.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22