La 3 săptămâni după ce Orlando Teodorovici a pus-o șefă la ANAF Mihaela Triculescu își publică CV-ul

Laurentiu Gheorghe | 27.01.2019

Mihaela Triculescu, numită pe 3 ianuarie sefa Agenției Naționale de Administrare Fiscală, în locul lui Ionuț Mișa căzut în dizgrația lui Vâlcov, și-a publicat CV-ul fără declarație de avere și de interese.

Pe aceeași temă

Din 2016 pana la finele anului trecut, șefa Fiscului susține că a activat la propriul cabinet individual de insolvență. Triculescu este practician definitiv in insolventa, începând cu data de 15 septembrie 2016, data de la care si-a deschis si propriul cabinet in Craiova, potrivit informatiilor afisate de Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania (UNPIR) . Cei mai multi practicieni in domeniu isi deschid propriul cabinet dupa cel putin un an de la obtinerea dreptului de practica, mai reiese din datele UNPIR, precizează Ziare.com.

Activitatile acesteia din aceasta postura sunt, conform precizarilor din CV, de: coordonare a activitatii privind procedurile de insolventa pentru companiile aflate in portofoliul, respectiv al debitorilor aflati in procedura insolventei (perioada de observatie, reorganizare judiciara si/sau faliment); asistenta si consultanta in domeniul insolventei si al dreptului societar si comercial.

Triculescu a gestionat, in calitate de lichidator judiciar, mai multe dosare ale unor companii aflate in insolventa sau in faliment, cabinetul sau de insolventa fiind implicat, conform just.ro, in 41 de dosare. Dosarele sunt pe rolul instantelor din Dolj, Arad, Bucuresti, Olt, Suceava si Brasov. Aceasta a reprezentat companii aflate in proces cu Oficiul Registrului Comertului, Agentia Judeteana a Finantelor Dolj, Agentia Judeteana a Finantelor Publice Olt, Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Craiova, iar firmele au activitati in turism, agricultura, industrie alimentara, HoReCa, constructii. In plus, exista si dosare in care a reprezentat companii in cauze in care sunt implicate si institutii ale statului.

Printre companiile reprezentate se numara Dalysim Servimpex, cu activitati in domeniul administrativ, Cosmica Travel, cu activitati in domeniul turismului, Robelia Impex si Crinos Impex, cu activitati in domeniul comertului alimentar, si Snail, compania care se ocupa cu cresterea animalelor, aflata in insolventa. Alte dosare privesc insolventa Vanmoritz Group SRL, companie care activa in domeniul HoReCa sau falimentul Alisor Com SRL, firma din judetul Dolj cu activitati in domeniul constructiilor.

Triculescu a lucrat cel mai mult timp ca director economic pentru Rophill Com, prima data noua ani, intre 2002 si 2011, apoi inca patru ani, intre 2012 si 2016. Aceasta firma comercializeaza diverse tipuri de echipamente pentru instalatii sanitare, iar din 2017 a intrat in insolventa.

In perioada dintre, 2011 - 2012, Triculescu a detinut functia de director adjunct al Centrului Regional de Formare Profesionala a Adultilor Dolj.

Intre 1999 si 2002, aceasta a fost economist la Getrans Suma 2-3 Impex, care a fost inchisa la finele anului 2011.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22