Lansare Ford Eco Sport. Klaus Iohannis: infrastructura trebuie să fie prioritatea zero

Dora Vulcan | 12.10.2017

Reţelele de drumuri trebuie să fie prioritatea zero a oricărui Guvern, a spus președintele Klaus Iohannis, joi, la Craiova, cu ocazia lansării celui mai nou model Ford, EcoSport. Prezent şi el la eveniment, premierul Mihai Tudose a dat asigurări că "România înţelege să-şi respecte angajamentele".

Pe aceeași temă

 

 

 "În atragerea de investiții, administrația locală are un rol cheie pe care îl încurajez să devină regulă și nu excepție. Știm cu toții că una din cerințele esențiale este asigurarea unei infrastructuri de calitate. Pentru a beneficia de investiții mai mari, mai performante, pentru a reduce din diferențele regionale mari existente în România infrastructura de transport trebuie să fie prioritatea zero a oricărui Guvern", a declarat Iohannis, citat de Agerpres.

 

El a arătat că înainte de a participa la lansarea noului model Ford EcoSport a discutat cu reprezentanții Guvernului participanți la eveniment, între care și premierul Mihai Tudose, despre acest subiect.

 

"În discuțiile pe care le-am avut am atins aceste subiecte și am primit toate promisiunile necesare", a arătat Iohannis.

 

Șeful statului a subliniat că imperativele pe care România le are în materie de infrastructură sunt necesare "nu numai ca industria auto să devină mai atractivă și mai competitivă, ci pentru ca românii să poată călători eficient și în siguranță, pentru ca dezvoltarea României să se așeze pe baze solide și sănătoase".

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22