Laszlo Borbely: UDMR ar putea vota guvernul Ponta remaniat

T.d. | 03.12.2014

Pe aceeași temă

Laszlo Borbely, vicepresedintele UDMR, a declarat ca Uniunea ar putea vota guvernul Victor Ponta restructurat, potrivit Ziare.com.

Oficialul mai spune ca Uniunea nu are ce discuta "in momentul de fata" despre o motiune de cenzura. Borbely precizeaza ca UDMR nu este interesata de o discutie despre formarea unui guvern cu PNL.

"Nu cred ca va fi o problema, chiar daca suntem in Opozitie, sa votam pentru noul guvern, pentru ca in momentul de fata se pare ca nici Opozitia nu e foarte interesata de a guverna", a spus Borbely, la RFI Romania.

Intrebat daca asta inseamna ca UDMR va vota Guvernul restructurat, vicepresedintele politic al Uniunii a raspuns: "Va trebui sa mai discutam aceasta problema (...), dar eu nu vad un impediment in momentul de fata sa dam vot favorabil pentru acest guvern".

"Despre motiune de cenzura deocamdata n-avem ce discuta, avem ce discuta despre buget (...). Nu discutam in momentul de fata de motiuni de cenzura. In februarie nu stiu ce fel de motiune de cenzura vor sa inainteze cei din Opozitie, probabil ca ne vor cauta la vremea respectiva si atunci vom decide", raspunde Laszlo Borbely.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22