Laura Stefan, singura reprezentanta din Europa de Est la Eisenhower Fellowship

Tudor Despina | 01.10.2015

Membru al Grupului pentru Dialog Social (GSD) si expert anticoruptie in cadrul Expert Forum (EFOR), Laura Stefan este singura persoana din Europa de Est care primeste, in 2015, prestigiosul titlu de Eisenhower Fellow.

Pe aceeași temă

 

Ea a fost invitata sa participe la unul dintre programele de leadership ale Fundatiei Eisenhower Fellowship.

 

In urma unui proces de selectie extrem de competitiv la nivel global, Fundatia Eisenhower Fellowships a selectat-o pe Laura Stefan sa faca parte dintre cele 25 de femei remarcabile care s-au impus prin actiuni de leadership in domeniul lor de activitate, transmite EFOR intr-un comunicat citat de Hot News.

 

Astfel, ea a fost inclusa intr-un program intensiv de leadership si networking care se va desfasura timp de sapte saptamani in Statele Unite ale Americii, incepand de luni, 5 octombrie 2015.

 

"Ii urez bun venit Laurei Stefan in reteaua celor peste 1.000 de lideri globali selectati de Eisenhower Fellowship in 60 de ani de existenta a organizatiei. Ca romanca, sunt mandra de candidatii din Romania, care an de an ne impresioneaza pe toti cei care suntem implicati in procesul de selectie”, a declarat Irina Anghel-Enescu, reprezentanta Europei in Consiliul Global al Retelei celor care detin titlul de Eisenhower Fellow.

 

In prezent, Laura Stefan este coordonator al proiectelor pentru promovarea statului de drept si a anticoruptiei pentru Expert Forum, precum si consultant pentru organizatii internationale cu programe in aceste domenii in Balcanii de Vest, Moldova, Ucraina si Georgia. Laura Stefan este din 2012 membru in grupul de experti care ofera sprijin Comisiei Europene in elaborarea raportului anticoruptie privind statele membre ale Uniunii Europene.

 

"Sunt onorata sa fac parte din acest program prestigios. Ma bucur ca voi avea ocazia sa discut cu personalitati americane extrem de implicate in domeniile mele de interes. SUA au fost permanent un sustinator al reformelor romanesti, in privinta sistemului judiciar si a luptei impotriva coruptiei. In contextul actual al politicii externe regionale, pozitia Romaniei este strans legata de cea a principalilor sai parteneri internationali si de cea a organizatiilor internationale la care este parte", a declarat Laura Stefan.

 

Printre romanii care au dobandit in trecut Titlul de Eisenhower Fellow se numara Dan Pascariu, Monica Macovei, Irina Anghel-Enescu si, mai recent, jurnalistul Vlad Mixich si regizorul Tudor Giurgiu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22