Legea offshore, dezbateri blocate. Se mimează transparența. Negocierile, la Dragnea în birou

Redactia | 15.10.2018

Proiectul legii offshore nu se află pe ordinea de zi a ședințelor comisiilor de specialitate din Camera Deputaților, deși liderii Coaliției PSD-ALDE au dat asigurări că în această săptămână vor reîncepe dezbaterile pe forma finală.

Pe aceeași temă

 

 

Nu există o explicație oficială pentru tărăgănarea dezbaterilor, însă potrivit informațiilor HotNews.ro, PSD și ALDE nu se înțeleg pe forma finală.

 

Săptămâna trecută, PSD și ALDE au mimat o discuție transparentă cu reprezentanții tuturor grupurilor parlamentare, la care au participat și investitori, însă adevăratele negocieri s-au purtat tot în cerc restrâns, la fel ca până acum, în cabinetul șefului PSD Liviu Dragnea. 

 

"Legea offshore nu se regăsește pe ordinea de zi nici săptămâna aceasta! Asistăm în continuare la o bătaie de joc din partea coaliției. Deși am fost chemați la o întâlnire cu toți liderii de grup săptămâna trecută, negocierile s-au purtat vineri tot în biroul lui Liviu Dragnea, de data acesta între dumnealui și Călin Popescu Tăriceanu", scrie pe contul său de Facebook Cristina Prună, deputat USR.

 

Potrivit informațiilor HotNews.ro, PSD vrea să întârzie cât mai mult adoptarea legii, dacă nu este agreată și de celelalte partide forma propusă de Liviu Dragnea, care ar fi defavorabilă investitorilor din Marea Neagră. În schimb, ALDE vrea o formă mai avantajoasă pentru operatori, mai apropiată de cea care a trecut de Senat.

 

articolul integral pe Hotnews.ro

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22