Liberalii anunta un miting impotriva vicepremierului Gabriel Oprea

Tudor Despina | 30.10.2015

Liberalii organizeaza, sambata, un miting de protest impotriva vicepremierului Gabriel Oprea, in contextul scandalului politistului mort in coloana sa oficiala.

Pe aceeași temă

 

Anuntul a fost facut, vineri, de prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu, arata Hot News. "PNL a hotarat ca maine sa faca o actiune de protest sub forma de miting pentru a solicita demisia domnului vicepremier Oprea din functia pe care o detine", a spus Atanasiu intr-o conferinta de presa.

 

Mitingul de protest va avea avea loc de la ora 11.00, va incepe in fata Guvernului, iar apoi participanti se vor deplasa pe trotuar pe Calea Victoriei pana in fata ministerului de Interne.

 

"Vom inmana domnului ministru sau celor care se afla acolo pentru a-i da domnului ministru Oprea o demisie gata scrisa, sa faca doar efortul de a o semna, ca sa grabim luarea deciziei, o decizie inteleapta pe care trebuie sa o ia un ministru care a facut un abuz in functie si a sfidat populatia prin actiunile pe care le-a facut", a adaugat Atanasiu

 

Vicepremierul Oprea nu pare sa fie foarte afectat de scandalul mortii agentului de la Rutiera Bogdan Gigina, acesta din urma murind dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa din asfalt, pe strada Stirbei Voda, in timp ce rula in coloana oficiala a lui Oprea.

 

Ministrul de Interne se tine strans de scaun, in ciuda faptului ca au aparut proteste de strada impotriva sa si presedintele Iohannis i-a cerut demisia. “Nu am avut nicio zi de concediu”, e unul dintre argumentele vicepremierului, in context.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22