Liberalii au stabilit care vor fi candidatii la primarie din 1.800 de localitati

Iulian Popescu | 17.12.2015

PNL a stabilit deja care vor fi candidații trimiși în cursă la alegerile locale în aproximativ 1.800 de localități, a declarat miercuri seara Vasile Blaga, la Realitatea TV.

Pe aceeași temă

 

Între timp, continuă procesul de fuziune la nivel local a celor două foste partide (vechiul PNL și PDL).

 

Formațiunea decis ca toți cei care vor candida la funcția de primar să preia și funcția de președinte interimar al organizației din care provine

"Am luat o decizie clară: toți candidații pentru funcțiile de primar sunt președinți interimari în toate birourile locale, deci baza partidului, cei care coordonează secțiile de votare. Vom avea 3.200 și ceva de președinți unici ai Birourilor permanente locale și ai Consiliilor executive. Avem secretar general unic, o să avem un secretariat general unic, avem un președinte unic pe București, încercăm cât mai multe președinții unice pe județe, după 1 februarie. Presupun că două le vom și realiza în februarie-martie. Suntem cu mult în fața calendarului inițial stabilit", a mai spus Vasile Blaga.

 

***

 

Europarlamentarul Cristian Buşoi a fost desemnat sîptîmâna trecută, de PNL București, candidatul liberalilor la Primăria Capitalei.

 

Liberalii susțin că el a fost desemnat în urma sondajelor de opinie comandate de PNL.

 

Bușoi pare să fie și preferatul președintelui Klaus Iohannis, care l-a luat pe Bușoi aceasta la un eveniment de la CAdemia Română unde a participat.

 

Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban, care și-ar fi dorit să fie desemnat pentru cursa de la București, a explicat, miercuri, citat de Mediafax, că apariţiile europarlamentarului PNL Cristian Buşoi în preajma preşedintelui ohannis fac parte din "reţeta de campanie”, afirmând că probabil şeful statului a vrut să arate o anumită preferinţă.

 

"Fac parte din reţeta campaniei, probabil că preşedintele Iohannis a vrut să arate o anumită preferinţă”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban, înscris în cursa internă pentru Primăria Capitalei.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22