Liberalii cer convocarea de urgență a plenului Camerei Deputaților pentru schimbarea lui Dragnea

Redactia | 27.05.2019

Liberalii cer convocarea de urgență a plenului Camerei Deputaților pentru schimbarea din funcție a președintelui ei, condamnat luni la închisoare cu executare.

Pe aceeași temă

”Plenul Camerei Deputaților trebuie convocat de urgență pentru înlocuirea lui Liviu Dragnea din funcția de președinte!”, scrie Raluca Turcan, prim-vicepreședintele PNL și lider al deputaților liberali din Cameră pe pagina sa de Facebook.

”S-a făcut dreptate, Liviu Dragnea va merge acolo unde îi este locul! Eliberarea României a început ieri la vot și continuă astăzi, cu această decizie a ICCJ”, a scris Turcan cu privire la sentința de condamnare dată luni de Curtea Supremă în dosarul ”angajărilor fictive” în care președintele PSD și al Camerei Deputaților a fost condamnat luni, de Curtea Supremă, la trei ani și șase luni de închisoare cu executare.

Turcan spune că, după condamnarea lui Dragnea, conducerea Parlamentului ar trebui să convoace în această săptămână o ședință în plenul Camerei Deputaților pentru a alege un nou președinte al Camerei.

”Este vital ca această instituție esențială să își poată recăpăta rolul firesc într-o democrație, rol pe care Liviu Dragnea l-a subminat în mod constant pe tot parcursul mandatului său”, a conchis Turcan.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22