Liberalii lui Ludovic Orban au lansat la Timișoara Platfoma Liberal Conservatoare

Redactia | 17.01.2022

Susținătorii fostului președinte PNL, Ludovic Orban – foști membri ai PNL Timiș – au lansat duminică Platforma Liberal Conservatoare, la Timișoara.

Pe aceeași temă

Consilierul local Raul Ambruș – cel care în vara anului trecut candia la șefia organizației municipale a PNL Timișoara, intrând într-un conflict deschis cu liderul organizției, Alin Nica – este principalul fondator al Platformei Liberal Conservatoare, la evenimentul de lansare adunând peste 700 de susținători/simpatizanți.

„Ziua de astăzi poate fi considerată ziua de naştere a Platformei Liberal Conservatoare (PLC), o mişcare politică pe care am anunţat-o din vara anului 2021, la momentul excluderii mele din PNL Timişoara. Mă bucur că de la început sunt peste 700 de persoane care ni s-au alăturat deoarece au înţeles că liberalii şi liberalismul au nevoie de o nouă reprezentare şi de un nou mod de a face politică. Vom activa în principal în Timişoara şi în toate aceste luni am lucrat la partea de organizarea a Platformei. Ne dorim să apărăm valorile liberale şi doctrina liberală, deoarece considerăm că alte partide politice intitulate liberale au abandonat aceste principii, iar electoratul de dreapta are nevoie de o reprezentare puternică în tot ceea ce înseamnă susţinerea mediului privat, libertăţile individuale şi dezvoltarea economică a comunităţii. Suntem o organizaţie deschisă care vrea să-i atragă pe toţi cei care ne împărtăşesc gândirea, principiile şi doresc o mai mare transparenţă în viaţa publică, o cheltuire eficientă a resurselor publice şi promovarea meritocratică atât în cadrul organizaţiei noastre, cât şi în demnităţi publice”, a declarat Raul Ambruş, într-o informare de presă, citat de G4Media.

Membrii comitetului de iniţiativă sunt, pe lângă Raul Ambruş, şi foşti membri fondatori ai PNL Timiş, Cantemir Pârva, Nicolae Cocean, Ion Rila şi Vinu Giumanca.

Platforma Liberal Conservatoare va fi condusă de Biroul de Coordonare Municipal, format din 50 de persoane şi va activa prin cele 16 Birouri Zonale înfiinţate la nivelul cartierelor oraşului.

Platforma Liberal Conservatoare este o asociaţie de tip club liberal, cu personalitate juridică.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22