Liberalii o cheama la Senat pe Olguta Vasilescu ca sa explice de ce ameninta mediul privat

E.b. | 07.02.2018

Liberalul Florin Citu, presedintele Comisiei economice a Senatului, a anuntat azi ca o va invita saptamana viitoare pe Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, sa prezinte in cadrul acestui for ma.

Pe aceeași temă

 
 

"O voi invita pe ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, la Comisia economica, saptamana viitoare. A dat acea declaratie de ieri prin care vrea sa (...) forteze, sa intervina in relatia dintre angajator si angajat si sa trimita in control ITM si sindicatele. Inteleg ca dupa aceea va trimite ANAF, ii baga in puscarie. (...) O voi chema la comisie sa ne explice ce vrea sa faca.

 

Este o declaratie incalificabila in 2018. Nu poti sa ai astfel de atitudini fata de sectorul privat", a afirmat Florin Citu, in cadrul dezbaterii "2017, un an pierdut pentru Romania/2018, solutii la problemele romanilor" organizata de PNL la Parlament, conform ziare.com.

 

Florin Citu a precizat ca ii va cere Olgutei Vasilescu sa justifice si modul de impozitare a contractelor part-time.

 

"Justificarea, motivatia invitatiei (la comisie - n.red.) este ca declaratiile si actiunile domniei sale, ceea ce s-a intamplat pana acum, pun in pericol stabilitatea economica. Este momentul sa vina sa explice ce a avut de gand cu toate aceste masuri, cum justifica acea impozitare a contractelor part-time si sa ne explice efectul acestor masuri asupra economiei.

 

In principal pe mine ma ingrijoreaza atitudinea fata de sectorul privat, pentru ca se pare ca vor sa scoata un tap ispasitor pentru tot ceea ce se intampla astazi in Romania", a concis liberalul.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22