Liberalii sustin respingerea ordonantei salariilor demnitarilor

T.d. | 30.07.2015

Pe aceeași temă

Liberalii vor respingerea ordonantei privind salariile demnitarilor. Opozitia cere o singura lege unitara pentru salarizarea sectorului bugetar.

"Am spus-o in prima secunda, sustinem ca nu se poate face diferentiat marirea salariilor, odata pentru demnitari si ulterior pentru restul lumii, ci trebuie, fara discriminare, discutata toata la un loc.

Vom sustine respingerea ei (a ordonantei - n.r.) si discutarea legii salarizarii pentru toata lumea", a declarat copresedintele Alina Gorghiu, potrivit HotNews.

Si seful interimar al PSD s-a aratat astazi deranjat de faptul ca nimeni nu isi asuma responsabilitatea pentru ordonanta, Liviu Dragnea afirmand ca va cere respingerea actului in Parlament.

Daca tot o plimba de la unul la altul si nu si-o mai asuma nimeni, atunci rezolvam noi in Parlament, si in Parlament o sa propun respingerea ei (a ordonantei – n.r.), ca sa incheiem acest subiect”, a spus Dragnea in conferinta de presa.

Seful interimar al PSD a mai aratat ca “nu-mi place situatia asta, il pun si pe premier intr-o situatie foarte delicata. Daca nu o mai sustine, nu-si mai asuma nimeni, nu-i mai chinuim”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22