Liberalii vor depune o motiune simpla impotriva lui Gabriel Oprea

Tudor Despina | 26.10.2015

Liberalii anunta ca vor depune o motiune simpla la adresa ministrului de Interne Oprea. PNL cere audieri in Comisia de aparare a Senatului.

Pe aceeași temă

 

La Senat am decis sa propunem grupurilor parlamentare sa depunem maine o motiune simpla pe aceasta tema si, de asemenea, Comisia de aparare sa ceara audieri in acest caz”, a spus copresedintele PNL Vasile Blaga cu privire la scandalului politistului mort in coloana oficiala alui Oprea.

 

De altfel, si celalalt lider al liberalilor, Alina Gorghiu, a spus sambata ca PNL ia in calcul depunderea unei motiuni simple impotriva vicepremierului. Duminica, prim-vicele PNL Catalin Predoiu a spus ca formatiunea cere in continuare demisia lui Oprea.

 

Noi nu facem acest demers din calcul politic. Am demonstrat si la motiunea de cenzura ca nu negociem principii pentru voturi. Am fost acuzati atunci ca nu am tranzactionat politic si ca a picat motiunea din acest motiv.

 

(…) Acest caz, al politistului Gigina este un test si pentru partide si pentru instiutii, pentru toata lumea si nu cred ca e cazul sa discutam acum de considerente politice, de aceea atacul UNPR e lipsit si de logica si de fundament faptic”, a afirmat Predoiu, citat de Gandul.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22