Liderii coaliției de guvernare se întâlnesc la parlament. Și Dăncilă e așteptată

Redactia | 02.11.2018

Liderii coaliţiei de guvernare se întâlnesc vineri, la Parlament să discute despre rectificarea bugetară pe acest an şi proiecţiile privind bugetul pe 2019. De asemenea, o temă importantă pe agenda Coaliției este și Fondul Suveran de Investiții. La întâlnire se așteaptă participarea premierului Viorica Dăncilă, potrivit surselor Hotnews.ro.

Pe aceeași temă

 

 

 

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici și consilierul premierului, Darius Vâlcov se întâlnesc cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, iar după-amiază va participa la şedinţa coaliţiei. Discuţiile sunt centrate pe execuția bugetară, bugetul e 2019 dar și situaţia Fondului Suveran de Investiţii.

 

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat miercuri că îl așteaptă pe ministrul Finanțelor , Eugen Teodorovici, să facă o prezentare pe rectificare bugetară."În legătură cu rectificarea bugetară, vom discuta cu colegii din PSD ca ministrul de Finanţe să ne facă o informare la zi cu privire la execuţia bugetară până la finele lunii octombrie şi cu obiectivele care trebuie atinse până la sfârşitul anului, prin urmare care mai e nevoia de finanţare, dacă mai este o nevoie de finanţare, şi ce soluţii se întrevăd în acest sens, precum şi cu proiecţia bugetului pe anul 2019. Cred că în această săptămână vom reuşi să facem această discuţie, în aşa fel încât la nivelul Guvernului să se poată avansa pe acest subiect cât mai mult", preciza Tăriceanu.

 

De asemenea, tema Fondului Suveran de Investiții este o problemă în interiorul Coaliției, ministerul Energiei condus de ALDE refuzând să dea avizul pe acest proiect. Liderii PSD și ALDE urmează să dezbată și acest subiect.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22