Liderii PC semneaza o rezolutie pentru fuziunea cu PLR

P.c. | 19.06.2015

Pe aceeași temă

Daniel Constantin, presedintele PC, a fost mandatat de delegatii prezenti la Congresul Partidului Conservator , sa semneze rezolutia privind fuziunea PC cu Partidul Liberal Reformator, condus de Calin Popescu Tariceanu, relateaza Hotnews.

 

Mai multi liderii ai PC si-au exprimat sustinerea pentru aceasta fuziune. Liderul PC Galati Eugen Durbaca a spus ca acest proiect este "foarte bun". "Sustinem acet proiect foarte bun, care ne ajuta sa ajungem a treia forta politica", a adaugat Durbaca.
 

Liderul PC Bacau Constantin Avram a spus ca aceasta fuziune ofera ocazia PC de a sta "pe picioarele sale la alegeri" : "La alegerile parlamentare nu am reusit sa stam pe picioarele noaste si am fost nevoiti sa apelam la alte partide pentru grupurile noastre parlamentare. A trebuit sa ducem negocieri, am fost nevoiti sa apelam la aliante. Alianta democrat liberala astazi ne propune sa participam prin fortele proprii", a aratat Avram.
 

CITITI SI: Fuziunea PLR-PC, ironizata de liberali. Ludovic Orban: Doi tuteri nu mai tataie separat, ci in jurul lui Victor Ponta

 

Deputatul Bogdan Ciuca a spus fuziunea este doar "inceputul unei calatorii care ar trebui sa duca la succes". "Decizia de astazi nu va umple listele de alegatori daca nu bateti din poarta in poarta sa munciti pentru alegeri", a aratat Ciuca.
 

Deputatul PC Cornelia Negrut a spus ca trebuie aduse multumiri si lui Dan Voiculescu pentru situatia in care este PC acum. "Am pornit de la un adevar care a inceput undeva in 2011 la crearea USL, uniune care ne-a adus rezultatele din 2012. Pentru noi PC si aici trebuie sa multumim domnului Voiculescu si celor trei presedinti care au creat USL, pentru ca pentru noi PC a insemnat rezultatele pe care le avem in prezent, un numar important de parlamentari, foarte multi reprezentanti in executiv si locali", a spus aceasta.
 

Senatorul PC Mircea Banias a aratat ca PC trece la stadiul de a se bate "de la egal la egal cu PNL si PSD". "PC trece la stadiul la care avea nevoie de altii la stadiul la care altii vor avea nevoie de noi pentru construirea de majoritaii. PC nu dispare astazi. ALDE se va bate ca de la egal la egal cu PSD si PNL", a adaugat Banias.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22