Liderii PSD caută soluții de ripostă la refuzul lui Iohannis de a-i numi pe Vasilescu și Laufer

Redactia | 20.11.2018

Liderii PSD și cu premierul Viorica Dăncilă s-au reunit de la ora 17 la sediul central din Kiseleff pentru a riposta la refuzul președintelui Iohannis de a-i accepta pe Olguța Vasilescu și Ilan Laufer.

Pe aceeași temă

Ședința tensionată vine după ce, astăzi, președintele Klaus Iohannis a respins propunerile PSD pentru Ministerul Dezvoltării și Transporturilor, portofolii care, conform propunerii CEx PSD, ar fi urmat să fie ocupate de Ilan Laufer și Lia Olguța Vasilescu.

Conform surselor social-democrate în PSD este luată în calcul varianta ca Lia Olguța Vasilescu să fie propusă pentru portofoliul de la Ministerul Dezvoltării.

Mircea Draghici, trezorierul PSD acuzat că a deturnat o parte din banii partidului în folosul familiei, ar fi în cărți pentru postul de ministru al Transporturilor, au declarat surse din partid.

Mircea Drăghici (deputat PSD) a fost achitat în luna iunie de Înalta Curte în dosarul de corupție în care e judecat alături de fostul baron local, Constantin Nicolescu, și de 38 de primari şi viceprimari de comune. Decizia nu este definitivă.

Conform Digi 24, propunerea cu care partidul va merge, și pe care Klaus Iohannis nu mai are voie, conform CCR, să o refuze, este în persoana senatorului Dragoș Benea. El este șeful PSD Bacău și are 42 de ani.

De asemenea o altă variantă ar fi sesizarea Curții Constituționale privind un conflict instituțional între Președinte și Guvern.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22