Liderii USR-PLUS cer parlamentului acord pentru alegeri anticipate după prezidențiale

Dora Vulcan | 02.09.2019

Liderii USR-PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, cer partidelor parlamentare un acord politic pentru declanșarea anticipatelor imediat după prezidențiale.

Pe aceeași temă

”Soluția în care credem sunt alegerile anticipate imediat după prezidențiale. Îmi asum să cer actualului parlament un acord politic pentru a agrea realizarea anticipatelor, singurele care ne pot scoate din criza care se anticipează. România are nevoie de un guvern de tranziție. Soluția corectă e să ne întoarcem la popor, la alegeri anticipate. Românii au primit în această guvernare doar agenda personală pe justiție a liderilor PSD”, a mai spus președintele USR.

Și liderul PLUS, Dacian Cioloș a spus că actualul guvern trebuie să își dea demisia pentru că nu mai are majoritate parlamentară.

”Dacă doamna Dăncilă nu înțelege, va fi o moțiunea de cenzură, care sper să fie susținută (…) Alanța USR PLUS suntem gata să ne asumăm guvernarea, mandatul pe care l-am primit pe 26 mai. Suntem gata să intrăm la guvernare, avem oameni, suntem în proces de elaborare a programuluii de guvernare. Am trăit unii experiența din 2016 de a guverna pentru binele României, ne-am asumat atunci guvernarea. Dar fără o majoritate clară nu se poate”, a precizat Cioloș.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22